Medial Vägledning

För närvarande söker vi nya medarbetare för arbete 2 - 3 tillfällen per vecka. (Dag / Kväll och helg.)

Söker även vikarier för sjukdom, ledigheter och för semesterperioden Juli - Augusti

OBSERVERA - Vi tar endast emot ansökningar via epost, och med beskrivning om dina kunskaper och erfarenhet. Tycker vi det verkar intressant kontaktar vi dig för ett arbetsprov.

För att arbeta på Taråza måste du ha god kunskap i Tarotkort, eller vara medial, en kombination av både kort och medialitet ser vi som det absolut bästa.

Du bör har stor livserfarenhet, lätt att handskas med svåra situationer, vara flexibel, ansvarsfull, självständig, punktlig, en god lyssnare och ansvarsfull då du skall vägleda, ge råd, vara medmänniska till människor i olika svåra situationer .

Du arbetar från egen hemtelefon. Är du företagare kan vi hyra in ditt företag istället för anställning. Vill du göra ett arbetsprov, och veta mer ? Skicka ett mail till info@taraza.se Berätta lite om dig själv, dina kunskaper, vad du arbetar med idag, varför du vill arbeta på Taråza etc. Om vi tycker du verkar lämplig att arbeta på Taråza kontaktar vi dig för att boka in ett arbetsprov. Ett arbetsprov fungerar så att någon från Taråza ringer dig och agerar kund, och utifrån detta bedömer hur hon/han upplever det. Ibland kan flera arbetsprov förekomma. Känner vi oss nöjd med detta blir du insatt i hur vi arbetar på linjen och får arbeta några provpass till att börja med för att avläsa reaktioner från våra kunder.

Välkommen att kontakta oss om du känner att detta är något som passar dig.


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •