Medial Vägledning

Energirensning

Energi stagnerar av olika orsaker som:

Fysisk smuts – såsom damm, lort, sot, fett, kladd etc. Tunga energier samlas alltid kring smuts, så att göra en ordentlig städning är en stor del av en energi rensing.

Röra och överflödiga saker – alla former av röra eller överflödiga saker utgör ett hinder för att energin ska kunna flöda fritt och mjukt i ditt hem. Har du mycket röra skapar det stagnation av energi som ansamlas.

Energi från personer som bor, har bott eller vistas och har vistats i huset tidigare – Allt som händer i ett hus sitter kvar i väggarna, golven, möblerna, föremålen. Energierna bygger på lager för lager precis som smuts och påverkar oss väldigt starkt och behöver verkligen rensas bort för att du inte ska behöva bära på gamla ryggsäckar.

Dina egna erfarenheter påverkar väldigt starkt i ditt hem och även arbetsplats. Har du haft en jobbiga upplevelser kan energin av detta sitta kvar i väggar, golv, möbler mm även när din jobbiga tid är över.


Man kan jämföra energin i ett rum med en bäck som flyter fram vindlande och böjer sig i krökar. I krökarna samlar det sig med tiden löv, grenar m.m så bäcken blir uppdämd. Du kan rensa bort detta men efter ett tag kommer det åter att bli uppdämt. Så är det också i ditt hem, du måste rena och rensa upp där energin blir stillastående med jämna mellanrum. Det är viktigt att göra detta innan vi kallar in ny energi annars är det som att komma med en ny bukett blommor och sätta ner dom i samma vas som de gamla vissna blommorna.

Energi stagnerar särskilt lätt i hörn och områden där vi sällan vistas. Den stagnerar även pga av sjukdom eller negativa känslor som har upplevs i rummet. Människor som kommer på besök lämnar alltid sina avtryck, avtryck som vi kanske inte vill ha i vårt hem.

Ibland tor vi oss ha objudna gäster från andevärlden i våra hem, men många gånger handlar det om stagnerad energi och det kan räcka med en energirensning. Jag har de genom åren gjort många energirensningar på människor med väldigt bra resultat. Vi människor samlar på oss gamla negativa energier precis som hus och byggnader och behöver rensas från det gamla ibland. Speciellt efter svåra perioder. En energirensning på människor fungerar på samma sätt som på hus och byggnader.

Vid healing görs alltid en energirensning.

Energirensning fungerar lika bra på människor som i ett boende eller en lokal.

När man gjort en energirensning:
Blir oftast färger klarare, ljud kan ochså bli klarare Man känner sig oftast lättare och friare,lugnare och kan andas djupare p.g.a stagnerad energi ofta får oss att känna en tröghet i andningen.

Vill du prova energirensning på distans?
Ring Åsa 031 - 44 34 15 så förklarar jag mer.

Energirensning kostar 325:- (20 till 30 minuter). Du får skicka ett foto på objektet före rensningen.


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •