Medial Vägledning

Healing

Hur fungerar healing?
Det är nog ingen som egentligen vet hur healing fungerar. Många individers erfarenheter och vissa undersökningar visar att det finns påverkan och förmåga bortom det som kan förklaras med konventionella metoder. Sambanden mellan kropp och själ är för healern tydliga. T.ex stress och förträngda känslor leder till inre energiobalanser i kroppen. Tidiga tecken på dessa är olika kroppsspänningar. En healer kan läsa dessa kroppsminnen och behandla dem. Ofta ger healern tips och råd om hur dessa påverkar din hälsa och ditt liv och hur du kan hjälpa dig själv genom att förändra din livssituation.

En healer arbetar med bl.a s.k blockeringar i kroppen. Dessa kan beskrivas som hinder i kroppens energimässiga flöden och kan lokaliseras av din healer. Duktiga healers kan upplösa och avlägsna dessa blockeringar. När detta sker återställs de ursprungliga flödet i kroppen och åkommor som uppstått kan upphöra.

Erfarenheterna har visat att alla människor bär latenta gåvor till helande förmåga. Dessa kan utvecklas genom att medvetandegöras i både klärvoajant förmåga och healingförmåga. Det finns många olika healingformer. De skiljer sig inte bara i metod utan även i energikvalitet. Detta innebär att både olika healers och olika healingformer passar olika människor olika bra. De olika healingformerna påverkar på olika sätt och ger därmed olika resultat.

Jag utövar i första hand healing för att ge människor energi, ta bort oro, lösa blockeringar och gamla mönster, lägga skydd runt utsatta personer. Jag utger mig INTE för att kunna bota sjukdomar, men vissa fysiska krämpor brukar jag kunna hjälpa till med, speciellt muskel / ledvärk / spänningsvärk brukar vara relativt enkelt att ta bort.

Vill du prova distanshealing?
Ring Åsa 0301 - 300 01 så förklarar jag mer.

Distanshealing kostar 325:- (20 till 30 minuter). Du får skicka ett foto på dig själv via brev eller mail eller mobil före healingen.


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •