Medial Vägledning

Vad tycker du om Taråza?

Vi vill naturligtvis alltid veta vad du tycker om oss, har du något du vill kommentera, ge ris eller ros är du alltid välkommen att göra det. Vi får nästan dagligen feedback från er som ringer och önskar mer än gärna att få citera er till Ris och Ros sidan.

Maila oss på info@taraza.se så lägger vi ut ditt inlägg här.

Hittills har vi enbart lagt ut det som kommer skriftligen till Taraza. Önskar ni att ert omdöme telefonledes skall läggas ut på Ris eller Ros sidan får ni meddela det vid samtalstillfället.

Självklart får du vara anonym om du vill det.

Hej. Jag har pratat med Åsa, Dorotea, och några andra på linjen, och är väldigt nöjd. Imponerad att Ni alla säger samma saker vilket ger mig en trygg känsla, och jag har fått erfara att det ni sagt stämmer

Anna-Lisa

Tack Anna-Lisa. Vi hoppas kunna göra dig nöjd även i fortsättningen.


Hej
Jag har ringt Kicki flera gånger och tycker hon är riktigt duktig. Jag ringer bara henne så jag kan inte uttala mig om Er andra, men Kicki är riktigt bra.

Mona

Tack Mona. Vi blir alltid lika glada när vi får beröm om någon eller flera på linjen.


Till alla Taråzatjejer. Ni är otroligt duktiga allesammans. Jag ringer alltid Taråza när jag behöver råd eller vetskap. Ni är bra allihop.

Kram från Cecilia

Tack Cecilia. Vad härligt att du är så nöjd.


Hej.
Jag heter Carina och jag är väldigt nöjd med Dorotea som har hjälpt mig så jag känner mig väldigt trygg. Även andra som jobbar hos er är väldigt bra också.

Med vänlig hälsning
Carina

Tack för din fina feedback. Den är vidare befordrad. Du är alltid välkommen att ringa.


Hej!
Maj 2014 pratade jag med Mediumet Maja på er linje! Vill bara ge feedback, nu efter 2 år Har allt hon sagt slagit in till 100%. Helt fantastiskt! Vill varmt rekommendera henne!

Kram Nettan


Hej Åsa!
Jag vill Tacka dig för att du gjort underverk med din Healing, mot mina värkande leder.
Har nu fått Healing i en serie om 3 dagar i veckan, och är så mycket bättre ! Jag sover bättre, jag kan ta långa promenader med min hund, vilket är till stor glädje för oss båda, men framförallt så är jag mycket gladare ! Jag kan varmt rekommendera Åsas Healing då jag känner mig (nästan) som "ny" igen !

Hälsningar lena


"Liten men naggande go"
är Taråzas Tarotlinje. Jag hade nöjet att få jobba på Taråza i dryga året. Fördelen med Taråzas linje är att det är få personer som jobbar där, och kunderna lärde sig snabbt vilka vi var och när vi arbetade. Kraven på personalen var höga, vilket ju var till fördel för kunderna. Måttot hos oss som arbetade var att få kunden att känna sig trygg och framförallt att vara nöjd med vårat arbete. Åsa som chef var hård med rättvis. Hon fanns alltid till hands om vi i personalen behövde råd och stöd. Många gånger har jag saknat jobbet på linjen, och många gånger tänker jag på alla glada skratt jag fick tillsammans med både kunder och med Åsa. Jag kan varmt rekomendera Taråza!!!

Linda, Stall Häxan.

Svar : Tack Linda :) Ha det gott o Kram / Åsa


Jag har varit i kontakt med Er ett antal gånger, både med Åsa, och de andra som arbetar på linjen, och jag känner stort förtroende både för Åsa och hela linjen Taråza. Jag har kanske inte alltid fått höra vad jag vill höra, men jag har fått sanningen, och därav fått lära mig leva efter de förutsättningar som varit för min situation, och inte bara låtit tiden driva iväg med mina egna luftdrömmar. Jag rekommenderar definitivt Taråza, och återkommer själv någon gång per månad.

Therese Svensson

Svar : Trevligt att du gillar oss Therese-Du är varmt Välkommen att ringa när du vill


Önskar jag hade råd att ringe till Er oftare, för NI är verkligen suverän allihop, men varför kostar det bara 13,75 minut att ringa Åsa och 19,80:- att ringa resten ?

Ann-Christine Månsson Malmö

Svar : Anledningen att det är dyrare att ringa betalnumret än Fakturalinjen beror på att betalnumret går genom Telia, samt ett bolag som administrerar och ser till att linjen fungerar som den ska. Det kostar massvis med pengar, så en stor del av den summan du betalar går till Telia och vår administratör- När du ringer på fakturalinjen debiteras det inte på Telefonräkningen, och därmed finns inga mellanhänder, du betalar en del för vår egen adminitration vad gäller betalningsbevakning mm, det är därför det är dyrare om du betalar på 30-dagar Faktura än med referensnummer inom 5 arbetsdagar.


Rina - Jag ringde till dig ett par gånger, och du har hjälpt mig enormt, och du bryr dig !!! TACK !!!! Jag återkommer !!!!

Annika

Svar : Kul att du är nöjd. Det kommer Rina gilla :)


TACK TARÅZA - Veronica, Åsa, Ingrid, Gunilla för att Ni hjälpt mig genom min enorma kris sedan våren 07 fram till Nu. Utan Er alla hade jag aldrig vågat söka nytt arbete inom det området jag verkligen vill arbeta med. Jag hade nog kanske ochså stått kvar och stampat i ett hopplöst förhållande som bara tyngde ner mig. Ni hjälpte mig med goda råd, stöd och det som behövs för att komma upp på fötter igen. Jag har nu slutat med min antidepressiva medicin, och står på mina egna ben. Åsa sa att det inte är Ni som gjort det utan jag själv, och det stämmer, men UTAN Er hade det inte gått. TACK igen. Stora jättebamsekramar från Anne.

Anne

Svar: Vi känner oss hedrade att få hjälpa dig i denna process, och du kommer klara dig fint nu. Ha det så jättebra och kramar tillbaks.


Jag har ringt Er många gånger under de senaste året, och jag tycker det mesta Ni sagt till mig stämt, vissa små detaljer kan ha varit lite fel, men det kan kanske ochså bero på att jag själv ändrat omständigheterna ibland ??? Jag vill bara Tacka Er, för Tack vare Er har jag äntligen gjort det jag läänge tänkt, tagit mina barn och flyttat till min stora kärlek i Italien. Jag hade aldrig vågat detta om Ni inte hade fått mig att tro på mig själv igen. NU kan jag bara ringa Åsa p.g.a det fungerar inte att ringa till betallinjen härifrån, men fortsätter ringa Er linje, Tack till Åsa och Gunilla.

Sato Leinonen


Hej!
Måste bara tacka för att ni är så underbara alla ni som sitter på linjen. Jag vet inte riktigt vad jag hade gjort utan era klocka ord och vägledningar emellanåt. Så... tusen tack för att ni finns!
Många varma kramar

Maria

Svar: Tack, vad underbart få denna uppskattning. Du är alltid Välkommen ringa oss. Kram från oss alla.


Tusen tack till dig Anki... Vilken fantastisk människa du är!!!


Jag var bara såååååååååå ledsen när jag ringde dig och visste varken ut eller in i kärleken.. inte ngt annat heller för den delen (hihi).... men du fick mig att skratta och se saker och ting på ett annat sätt.....att du sen såg en ljus framtid för mig gjorde inte saken sämre... Nu kan jag i alla fall lägga mig med frid i sinnet... även om du sa att ju skulle må skit i morgon bitti... ha h aha men jag lovar .... jag ska stå ute i friska luften... tänka tre positiva tankar och andas in tio djupa andetag och låta grannarna undra...(=

Så tusen tack för några uppmuntrande ord och vägledning när ljuset i tunneln känns långt borta..

Du är verkligen en härlig människa.... såg nu lite senare att du är ny på den här linjen... vilken tur Taråza har... du är verkligen fantastisk..

Kram Maria

Svar: Tusen tack...jag ser fram emot att höra från dej igen. Hälsa dina grannar från mej = ) Sköt om dej, du är värd all lycka...

Kärlek & Ljus är på väg till dej, KRAM


Hej!
Jag har under perioder kontaktat de flesta av damerna här på sajten, nya som gamla. Jag har provat många olika medier/tarotläsare, både live och per telefon, men aldrig stött på några som er. Vill framföra att detta är en mycket bra linje med personer som är så härliga och positiva, men framför allt mycket tydliga med sina budskap. Konkreta svar har jag alltid fått, på både små och stora frågor, och svaren har alltid varit vägledande och även sanna. Ibland har det bara varit skönt att ta upp vad som bekymrar en, för någon som faktiskt är trygg i sig själv och bra på att lyssna, vilket ni alla är! Det är synd att det finns så många där ute som inte håller det mått som ni lyckas med, därför tycker jag det är viktigt att poängtera då det faktiskt är precis som det ska!

Tack för kloka råd, pepp och ett par skratt då och då. Rekommenderar er varmt!!! Anna

PS. För skeptikerna: som man frågar får man svar! Har du inte ett klart syfte med din fråga så att du kan formulera den konkret kommer du förmodligen inte förstå svaret eller syftet med det. Och om du inte "tror" på det här kommer det vara svårt att tro på svaret, speciellt om det inte motsvarar förväntningarna. Ha därför ett öppet sinne, om du verkligen vill få hjälp på detta alternativa sätt.

Svar : Tack snälla du, det var verkligen roligt att få denna beröm, och vi gör allt vi kan för att fortsätta leva upp till både dina och andras förväntningar för att kunna hjälpa så många som möjligt. Tack igen från alla på Taråza


Hej!
Jag var i kontakt med er för ett par år sedan. Jag är också medial. Men saker i livet kom emellan, så jag backade lite. Nu vill jag bara framföra mina varmaste tack till Eivor, som är jätteduktig! Och ett medium till, som jag glömt namnet på. Hon arbetade i tisdags, den 29/3 på kvällen.

Mitt varmaste tack till de bägge två, jag är så nöjd.

Kram Yvonne.

Hej
Vad härligt att du är nöjd, tack så jättemycket Jag har vidarebefodrat mailet till EIvor, och Maja som jobbade tisdagkväll, dom blir nog väldigt glada Trevlig helg och välkommen åter Vänliga hälsningar Åsa Westman


Jag vill börja med att jag aldrig varit i kontakt med healing av något slag då jag är ganska skeptisk mot dess möjlighet till att verka helande. Blev övertalad att det kanske kunde hjälpa mot min onda rygg. Tyckte att jag inte hade något att förlora på ett försök.

Till min förvåning mildrades värken avsevärt dock inte helt men min rörlighet blev som ny igen. Återkommer då och då till Åsa när värken återkommer med jättegott resultat. Vill verkligen framföra ett varmt tack!

Toni


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •