Medial Vägledning

Anna-Lena 53 år

Hej jag heter Anna-Lena och jag har sedan barndomen fått budskap, varsel, varningar, dofter, bilder, ljud och fysiskt fått känna av olika känslor och smärtor i kroppen som sänts till mig. Då jag var liten trodde jag att detta tillhörde mig själv som person och jag visste inte vad jag skulle göra åt det. Det var inte förrän i tonåren som jag började förstå att jag var mottaglig för andevärlden, änglar och guider och att det jag fick till mig var det jag skulle förmedla till andra och ibland till mig själv.

Under de senaste åren har jag öppnat upp mig mer och mer, jag ha blivit mer mottaglig, använder min starka intuition och delger de budskap och bilder som jag får ta emot ifrån änglar, guider samt avlidna personer, till dem det berör OM de vill ta emot.

Utöver min mediala sida så tar jag även hjälp av Tarotkort. Dessa kort förstärker oftast de budskap jag fått till mig via min intuition, från änglarna och guiderna samt ibland från avlidna personer som vandrat här på jorden bland oss.

Om du är i behov av rådgivning, vill få information och kanske lite hjälp på vägen i ditt pågående liv här på jorden kan du höra av dig till mig eller till någon av mina kollegor. Det är inte alltid så lätt att ta beslut på egen hand i olika frågor. Vi är faktiskt många som inte har någon speciell person att diskutera frågor med och som vi känner förtroende för. Så, ring mig om du behöver stöd, rådfrågning, information eller hjälp i din vardag och i ditt liv.

Kom ihåg, det finns inga dumma frågor så du kan fråga mig om nästan allt med undantag för sjukdomar och olika diagnoser för det hör sjukvården till. Men, däremot kan du ta upp om du har frågor kring arbete, din ekonomi, om kärlek, studier, resor, personlig-, andlig- och medial utveckling och mycket annat.

Så tveka inte, jag finns här för dig. Och kom ihåg, jag har tystnadsplikt så inget som vi två pratar om förs vidare till någon annan. Det behåller jag för mig själv och andevärlden förstås.

Kära hälsningar

Anna-Lena


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •