Medial Vägledning

Åsa 60 år

Jag har växt upp med den samiska kulturen runt husknuten längst upp i Norrbotten, och alltid tagit andlighet, medialitet och förmågan att se framåt mycket naturligt. Jag själv varit medial så länge jag minns.

Jag ger dig konkreta svar, gillar inte "flum" , står med bägge fötterna på jorden, och gör mitt yttersta för att hjälpa dig oavsett vad du har för frågor och problem.

Det är väldigt viktigt för mig att du känner igen dig i det jag säger dig.

Jag har stor livserfarenhet, både praktiskt och känslomässigt, och har lätt att sätta mig in i olika situationer. Jag försöker alltid anpassa mig och sätta mig in i just ditt problem, vara utförlig, tala om dina förutsättningar för just ditt problem, svaga och starka punkter, vad du bör göra och inte göra, men i slutänden är det alltid du själv som gör valen.

Jag gör allt jag kan för att ge dig en knuff framåt, hjälper dig se förutsättningarna med dina olika val, men det är du som bestämmer vad du gör av ditt liv, och din situation. Det finns mycket som är ödesbestämt, men man kan många gånger själv välja vilken utgång det ödesbestämda skall ha, vilket är tur, för om varje liten detalj i ens liv hade varit förutbestämt hade vi ju aldrig kunnat göra egna val utan varit tvungen att surfa med på en våg som vi kanske inte alls ville vara på. Det finns ingen fullständigt färdig karta hur livet skall se ut vi ställs alltid inför olika val och jag hjälper och vägleder dig i dina val och beslut.

Jag arbetar även med Energirensningar & Distanshealing.

Du är varmt välkommen att ringa mig.

Åsa


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •