Medial Vägledning

Astrid 53 år

Hej och Välkommen till min sida!

DU är en vacker människa på väg, på din livsresa.

Du är en PERFEKT själ.

I detta universum görs inga ’uppdateringar’. Inga kopior tillverkas. Varje individ är HELT UNIK. Du är HELT RÄTT, och du är EXAKT så som du SKA vara.

Låt ingen och ingenting NÅGONSIN antyda för dig att det är på något annat sätt!

Att hitta rätt i en värld där mänskligheten är bra på att komplicera tillvaron, där tiden sällan räcker till, där yttre faktorer spelar stor roll i vår vardag – det är minsann inte det lättaste!

Jag vill hjälpa DIG på din resa, där du har dina målsättningar och önskemål. Tillsammans ser vi på hur energierna ligger för dig, och spelar in i hur saker utvecklas för dig. Vi ser på hur du kan arbeta med energierna. Vi hittar den bästa vägen att gå. Vi läser hur du bäst kan se på din situation. Jag följer dig GÄRNA och stödjer dig på vägen mot det du vill uppnå.

Mitt namn är Astrid. En bekant, som jag träffade i ett helt annat sammanhang, såg att jag var medial och gav mig jobb på sin Tarotlinje för 20 år sedan. Sedan dess har jag arbetat som Tarotläsare professionellt. Visst var jag medveten om att jag var ’känslig’ för att fånga upp mycket med mitt medvetande dessförinnan. Men det var en annan individ som såg vad jag kunde göra, och berättade det för mig…

Att arbeta med Tarot är lite mer av ett kall än ett yrke. Man får inte lov att ha en sådan här gåva och behålla den för sig själv. Den är inte min! Den är till för att användas av andra. Jag har fått den för att andra människor ska ha nytta av den. Jag gör även annat i livet, och lever som en ’vanlig människa’. Men jag kan inte, får inte glömma att jag kan hjälpa människor, så sedan två decennier arbetar jag med Tarot.

Varmt välkommen till mig!


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •