Medial Vägledning

Dorotea 60 år

Min mediala förmåga har jag haft med mig ända sedan barndomen. Jag har genom åren då och då också haft förmånen att få kontakt med ”andra sidan”. Det  är ingenting som jag själv bestämmer över, utan ”de” kommer till mig när det ”passar dem”.

Vi alla har erfarenheter med oss i livet som är både positiva och negativa, och det behöver vi för att kunna utvecklas och för att kunna växa som människor och individer.  Men ibland behöver vi hjälp med att bearbeta de negativa erfarenheterna för att kunna släppa och gå vidare, och upptäcka att det finns en styrka att finna just där.  Att hjälpa Dig med dina frågor och att se in i framtiden är dock inget färdigt paket som är klart för leverans. Du som människa har alltid ett eget val, en egen stig att slå in på, med följderna som kommer av just den handlingen Du valt att göra.

Jag kan inte ge Dig ”din sanning” eller tala om för Dig att ”så eller så” ska Du göra. Inte heller är det min sak att döma Dig, utan jag finns här som en medmänniska du kan tala om allt med. Det jag kan göra, är att ge dig råd om hur Du ska kunna bryta din negativa spiral i ditt liv, och ”peka” på saker Du kanske bör tänka lite extra på i din situation. 

Det finns inga frågeställningar, funderingar, handlingar eller tankar som är för banala, små eller för stora. Inga frågor och tankar är konstiga för mig.

Vi är alla olika individer, med olika behov och känslor i denna värld.  Du är varmt välkommen att ringa mig oavsett vem Du är, eller vilka problem och frågeställningar Du än har. I et stora eller det lilla.

/Dorotea


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •