Medial Vägledning

Hannah 67 år

Hej och välkommen.

Mitt namn är Hannah och jag arbetar som medium.

Jag har varit medial sedan jag var liten, men det tog lång tid att inse att det är det jag är. För som så många av oss, kom livet emellan.

Mitt intresse för det mediala har alltid varit stor, jag gick min första kurs när jag var 18, och köpte min första tarotlek när jag var 20. Jag har fortsatt att utbilda mig inom det mediala genom livet, är snart färdig certifierat medium, och går utbildning i Sverige och England. Har även en 3 årig utbildning inom coaching , drömanalys och symbolik.

I mitt arbete, lyssnar jag inåt och får bilder och symboler som jag tyder och förmedlar. Jag använder mig även av min gamla Tarotlek. Jag lyssnar på dina frågor och får till mig dina behov, och utifrån detta lämnar jag det svar andevärlden vill att du ska ha.

Att befinna sig mitt i livet kan ibland kännas jobbigt, och vi har inte fått någon handbok, men vi är aldrig ensamma. Jag är där för att du ska få det budskap du behöver för att gå vidare. Så att du kan få den kärlek och omtanke som jag förmedlar från dina hjälpare på andra sida.

Ser fram mot att du ringer.

Kärleksfullt
Hannah


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •