Medial Vägledning

Kristina 56 år

Hej!

Min mediala förmåga har jag haft sedan barnsben. Jag bor växelvis på landet med djur och natur nära och mitt i storstadspulsen. För mig är det viktigt med omväxling.

Jag har alltid jobbat med människor och min röda tråd i livet är att hjälpa andra utvecklas. Min starka tro på tankens kraft och min mediala förmåga har alltid väglett mig. Med en bakgrund inom polisen i 24 år har jag erfarenhet av arbeta med människor i kris vilket gjort mig ödmjuk och tacksam till livet.

När jag inte arbetar här på linjen så arbetar jag som 3D-coach, affärsrådgivare, illustratör, författare och utbildare inom personlig utveckling och kommunikation. Under de senaste åren har jag medvetet vidareutvecklat mina förmågor som medium och healer.

När jag kanaliserar budskap från andevärlden blir jag vägledd. Jag förmedlar budskap från anhöriga och ger healing när det behövs. För mig är det viktigt att budskapen jag förmedlar upplevs relevanta, känns meningsfulla och går att förstå. Frågor du ställer ger en klang i din kropp, det kan vara själens röst.

Min förmåga att se vem du är hjälper dig att välja den väg din själ önskar gå. Jag hjälper dig hitta din väg.

Jag svarar gärna på mailfrågor.

Varmt Välkommen att ringa mig.

Kristina


• Taråza © 2007 • 0301-30001 •