Medial Vägledning

Maja 57 år

Jag har i över 15 års tid arbetat aktivt med tarot / vägledning. Jag har även gått många utbildningar i tarot/ personlig utveckling/meditation och är även diplomerad hälsocoach, och har även stor kunskap i astrologi.

Jag har alltid varit medial och medveten om att det finns så mycket mer än det vi ser med blotta ögat. Det är lika naturligt för mig som luften vi andas. Tarotkorten är ett verktyg men oftast får jag "till mig bilder, känslor, svar" när jag vägleder. Ibland kommer någon från "andra sidan" och hälsar på, men det är ingenting jag kan bestämma över.

För övrigt står jag stadigt med fötterna på jorden och med huvudet i himlen. Lever själv efter ett helhetstänk, kropp och själ hör ihop.

I min vägledning får du raka, ärliga svar och alla former av frågor är välkomna. Livet kan vara kringelikrokigt och ibland är det svårt att veta vilken riktning man ska ta. Du kan ha drabbats av sorg av något slag och behöver någon att prata med. Eller vill du ha ett snabbt svar på en fråga. Jag vägleder, Du bestämmer vad Du vill ta till Dig.

Jag är mycket av en humanist och lever efter att aldrig döma en annan Människa förrän Du har gått i dennes skor.

På dagtid arbetar jag med barn, och att få vara tillsammans med dem hela dagarna är en stor glädje för mig. De har mycket att lära oss vuxna och vi har många goda samtal om dagarna. Förutom barn så är även djur min stora lycka!

Varmt välkommen att höra av Dig!


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •