Medial Vägledning

Marita 55 år

Jag heter Marita och har arbetat på Taråza periodvis sedan 2010. Jag är genuint intresserad av människor och att hjälpa till att hitta svar och positiva lösningar på olika problem frågeställningar i livet.

Jag har arbetat som Tarotkonsult i nästan 25 år, för mig är de ett sätt att kanalisera min mediala gåva. Min mediala gåva har alltid varit en naturlig del av mitt liv.

Jag bemödar mig alltid om att ge konkreta svar och råd i alla samtal. Tarotkorten är ett väldigt bra verktyg för att hitta konkreta tips och råd på hur man bäst förbättrar sina chanser inom ett visst område eller hur man bäst ska välja att gå vidare i en viss situation. Man kanske undrar om man ska ta ett jobb man blivit erbjuden - eller satsa på en kärlek man nyligen träffat? Tusen andra frågor som dyker upp i livet.

Jag är mycket andligt intresserad. Ett annat av mina specialintressen är Lagen om Attraktion - och jag har ett förflutet inom den globala affärsvärlden. Det gör att jag kan relatera till nästan allt som människor kan tänkas undra över eller har frågor om. Ingen fråga är konstig eller dum i mina öron.

För övrigt bemödar jag mig om att vara en trevlig och ärlig medmänniska – och finner stor glädje i att vara en källa till inspiration för andra!

Jag ser fram emot ditt samtal!


• Taråza © 2007 • 0301-30001 •