Medial Vägledning

Viktoria 49 år

Jag är uppväxt på landet med en naturlighet till det mediala, till jorden, till skogen och det andliga och att kunna se framåt, se djurens bilder.
Alla människor är mediala på något vis och vi har alla olika förutsättningar att använda det.

Jag jobbar enbart medialt, genom ljuset och kan komplettera med Änglakort. Tolkningar som just är för dig kan oftast du tyda bäst. Försöker alltid finna svar på dina frågor och funderingar.

Min förmåga är att se vad just du behöver i ditt liv för den bästa vägen, sen har du din fria vilja att välja att gå den upplysta vägen eller någon annan väg, det är du som väljer.
Min livserfarenhet, styrka och känsla för dig som människa är några av mina verktyg, för att kunna hjälpa dig.

Styrkan hos mig är i kärleken, relationer, se ljuset i dina vägval och att hjälpa dig med din hälsa och din självkärlek. Jag arbetar i ljuset och kärlekens tecken!

Jag tar inte kontakt med dina avlidna, utan kommer de till mig så vill de förmedla något. Det är inget som jag styr över. Letar ej heller efter borttappade saker.

Jag vet att allting inte går att förklara och att det inte alltid finns en förklarlig bakgrund, en del händelser och upplevelser bara är och bara finns. Ibland måste vi acceptera det och vara Härliga i det.
För i ljuset finns Kärleken till livet och naturen.

Välkommen till mig!
Ljus och Kärlek


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •