Medial Vägledning

Vad är Taråza?

Taråza arbetar seriöst med att vägleda människor i olika situationer i livet och svarar på frågor av många olika slag. Taråza hjälper dig med stora och små frågor i livet Stödsamtal , Vägledning, Råd mm Målsättningen är att hjälpa och vägleda människor i olika frågor,stora som små vägval och ge våra klienter konkreta tydliga svar.

Många klienter kontaktar oss för ett kortsiktigt problem, men ännu fler återkommer under en längre period för att få hjälp genom en lång process. Vi försöker alltid anpassa oss och sätta oss in i just ditt problem, försöker vara utförlig, tala om dina förutsättningar för just ditt problem, svaga och starka punkter, vad du bör göra och inte göra, men i slutänden är det alltid du själv som gör valen.

Vi fungerar många gånger som jourhavande människor, och många som ringer oss vill prata av sig lite, kanske få sina egna tankar och funderingar bekräftade, ha vår åsikt i en viss fråga som de kanske inte vill ta upp med någon närstående, eller kanske helt enkelt inte har någon närstående.

Vi är en seriös linje, med ett mycket bra rykte, och detta finns inga genvägar till. Vi gör vårt yttersta för våra klienter och för att behålla vårt goda rykte i en bransch som granskas, sågas, trycks ner och många gånger klassas som ”Hum bug” Ca 85 till 90 % återkommer till oss inom 6 månader. Det är vi stolta över. Att blanda sina kunskaper av Medialitet, Tarotkort, sunt förnuft och stor livserfarenhet tror Vi är det bästa sättet att hjälpa våra klienter på.

Hos oss får du inget "flum" Vi håller bägge fötterna på jorden, och arbetar utifrån att man själv har val att göra i de flesta situationer. Det finns mycket som är ödesbestämt, men man kan många gånger själv välja vilken utgång det ödesbestämda skall ha, vilket är tur, för om varje liten detalj i ens liv hade varit förutbestämt hade vi ju aldrig kunnat göra egna val utan varit tvungen att surfa med på en våg som vi kanske inte alls ville vara på. Det finns mycket man inte kan undvika, men minst lika mycket man kan undvika. Du väljer själv mycket och dina egna tankar påverkar.

Vi har naturligtvis tystnadsplikt och sekretess. Vi följer noggrant etiska rådets anvisningar för betalteletjänster.


• Taråza © 2018 • 0301-30001 •